Kleine omgangsproblemen

Wanneer je al wat langer met paarden werk herken je ze wel, kleine omgangsproblemen. Je paard wil niet komen uit de wei, doet moeilijk met het omdoen van het halster, schiet te snel door openingen, neemt het bit niet aan, is niet makkelijk te leiden of andere kleine problemen die je tijdens je dagelijkse routine tegen komt.

Vaak zijn deze kleine problemen heel simpel om op te lossen alleen heb je even een andere kijk op de zaak nodig of een duwtje in de juiste richting om weer op 1 lijn te zitten met je paard.

Ik kom je daar in elk geval graag bij helpen. Welke methode we gebruiken hangt een beetje af van wat het probleem is en ook moet het bij jou en bij je paard passen. Met 1 les kun je vaak al een hoop oplossen, dit is dan wel afhankelijk van wat je probleem is.

Voor ik bij je kom is het fijn als we even contact hebben, dit kan via de telefoon maar je kunt me ook je verhaal voorleggen door deze via de mail te sturen. Vaak heb ik dan nog wat vragen, op deze manier krijg ik al een beetje een beeld van wat het probleem is en werkt dit makkelijker en sneller tijdens de les.

Dus heb jij een probleem, gedrag wat je maar niet kunt oplossen maar er wel van baalt dat je paard het doet, ik kom je graag helpen!

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op