Interessant voor jou!

Online Trainingen

Dressage Pro

Je hebt er her en der op mijn website al iets over gelezen, Dressage Pro. Ik heb daar als instructeur een jaartraject gevolgd bij Rien van der Schaft (ex bondscoach Nederlands dressuurteam). Ik sta volledig achter zijn in zichten en ben van mening dat dit de juiste basis van de dressuur is. Ik wil je daarom graag kennis laten maken met Rien zijn online trainingen die worden verzorgd door Dressage Pro:

Gratis Dressuur Quiz

Doe nu de Dressuur Quiz, bekijk hoe jij er voor staat, krijg handige tips en een leerzame uitleg over de antwoorden! De quiz bevat 10 korte vragen om te testen of je de juiste principes toepast in je training.⁠

Gratis Basischeck 

Heb jij de basis goed voor elkaar? Kom erachter met de gratis basischeck van toptrainer Rien van der Schaft.

Gratis Demo Rien van der Schaft

In deze video laat Rien van der Schaft tijdens een demonstratie op DressagePro Live zien hoe een goede basisafrichting eruit ziet. Rien vertelt over de belangrijkste basisvoorwaarden. Hoe ziet de training van een jong paard eruit en waar ligt je eerste focus bij een jong paard. De definitie van “aanleuning”. Hoe test je of je een goede aanleuning hebt?

Het inspiratieboek

Heb je meer inspiratie nodig dan is het inspiratieboek zeker iets voor jou! Hou een jaar lang je trainingen bij met de handige weekplanner, lesverslagen, wedstrijdverslagen, heel veel tips en nog veel meer!

De Ruiterclub

Ben jij net als ik het helemaal eens met Rien’s methode en wil jij naast je regelmatige lessen nog extra kennis op doen, gelijkgestemde ruiters ontmoeten, mee doen met leuke challenges en nog veel meer? Meld je dan aan voor de Ruiterclub!

Ruitersportzaken en Zadelmakers:

Karla’s home made zadelhoezen

Zoals de naam al verklapt, kun je hier jou eigen zadelhoes in kleur, motieven en letters laten ontwerpen! Super leuk en een super service! Dus wil je iets speciaals dat jou ?zadel beschermd dan is bovenstaande link echt een aanrader!

Algemene informatie voor de wedstrijdruiter:

KNHS  Alle informatie met betrekking tot paard en ruiter

KNHS regio Groningen  Wedstrijden in de regio Groningen

Jou website hier ook aan toevoegen? Stuur mij een berichtje via het contact formulier met informatie over jou website en waarom je graag website links wilt uitwisselen.

Uiteraard verwachten we een linkje terug.