Over Stal Noorderzon

Stal Noorderzon volgt met regelmaat cursussen, trainingen, clinics, workshops en webinars op het gebied van dressuur en grondwerk. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de paardensport! Daarnaast ben ik in het bezit van een erkend ORUN-instructeursdiploma, volg ik zelf regelmatig lessen en heb ik de Trainersclub (2019) van Dressagepro onder leiding van Rien en Inge van der Schaft met goed gevolg afgerond. Hierdoor kijk ik altijd met een frisse blik naar situaties en probeer ik samen met jou de juiste methode/oplossing te vinden.

Linda met Oregon in galop tijdens dressuurtraining

Wie is Linda Perdon?

Wanneer je opzoek bent naar een goede instructrice is het natuurlijk fijn om te weten wie er straks bij jou in de bak staat en jou adviezen en tips geeft. Ik vind het dan ook belangrijk om wat over mijzelf te vertellen. Op deze pagina vertel ik meer over wie ik ben, wat mijn werkwijze is en als je even de tijd hebt kun je mijn hele biografie doorlezen.

meer info
Ponys Stella Pride en Clyde op 1 rij

Mijn Paarden

Iedereen is blij en trots met zijn of haar paarden. Mijn paarden mogen dan natuurlijk ook niet ontbreken. Ik stel ze dan ook erg graag aan jullie voor! Dit gaat natuurlijk niet zonder een aantal mooie foto’s! Wil je ze graag in actie zien? Klik dan ook zeker even op de link hiernaast >

meer info
Video galerij, foto van filmpje

Video Galerij

Foto’s zeggen meer dan woorden, hoe zit dat dan met video’s? Video’s laten alles in actie zien. Iets wat ik in tekst en via foto’s gewoon niet kan laten zien / verwoorden. Krijg een indruk van mij en wat ik doen door het kijken van deze leuke korte filmpje!

meer info

Diploma’s en certificaten:

Erkend ORUN-instructeursdiploma ( 2009 – 2010 )
DressagePro jaartraject Trainersclub ( 2019 – 2020 )
Ruitervoorkeuren fase 1 ( 2020 )

Indien je nog vragen hebt stuur mij dan gerust een mailtje, bellen mag uiteraard ook!

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op