Paarden en pony’s

Natuurlijk mogen mijn eigen paarden en pony’s niet ontbreken op mijn website! Net als elke andere paardeneigenaar vind ik het altijd leuk om over mijn paarden en pony’s te praten. Ik stel mijn paarden en pony’s dan ook graag aan jullie voor.

Stella

Stella

Stella is een lieve merrie, geboren op 10 april 1997. Ze is mijn 2e pony en is sinds haar 7e verjaardag al bij mij! Stella heeft veel kinderen leren rijden en ik heb haar voorheen in training op Z2 niveau gereden. Ze wordt nu helaas al een dagje ouder maar qua energie en ondeugendheid is er nog niet veel van te merken. Ik doe nu zelf lekker grondwerk met haar en er rijden nog wat kinderen met Stella.

Voor Stella zoeken we nog een leuke leaser! Je mag voor 3x per week komen om met Stella te rijden en te verzorgen. Heel fijn is dat we een kleine binnenbak hebben, waar je gebruik van kunt maken! Lijkt het jou wat om Stella te leasen stuur me dan een berichtje!

 

Clyde

Clyde is een echte schat, hij houd van knuffelen is absoluut niet sloom, vind buitenritten helemaal het einde en iedereen is dol op hem. Clyde is geboren op 20 mei 2009. Hij is heerlijk vlot onder het zadel, het blijft wel een shetlander maar over het algemeen doet hij alles voor je! Mijn dochter Elena doet af en toe haar rondje op Clyde, daarnaast ga ik grondwerk van natural horsemanship tot vrijheidsdressuur met hem doen en hoop ik ook nog toe te komen aan horse agility!

Voor Clyde zoeken we nog een leuke leaser! Je mag voor 3x per week komen om met Clyde te rijden of mennen en te verzorgen. Heel fijn is dat we een kleine binnenbak hebben, waar je gebruik van kunt maken! Lijkt het jou wat om Stella te leasen stuur me dan een berichtje!

Pride

Pride van de zijkant gezien

Pride is een knabbelende boef. Hij is is een pony met een gebruiksaanwijzing en een hel duidelijke eigen wil! Hij is dan ook niet voor iedereen geschikt om op te rijden. Maar hij is wel echt een schatje, hij vind alles reuze interessant! Grondwerk is ook echt iets wat hij graag doet, vooral Horse Agility vind hij prachtig. Springen is niet Pride zijn favoriete onderdeel. Begrijp me niet verkeerd hij kan prachtig springen… maar op een hindernis aantrekken nee! Pride is geboren op 14 maart 2008. Hij is al bij mij sinds zijn 4e jaar en geloof me geen dag is saai met Pride erin!