Les aanmelden

Om zoveel mogelijk ruiters te kunnen helpen is het belangrijk om mijn tijd zo efficiënt mogelijk te kunnen indelen. Dit houdt in dat ik de reistijd tussen elke klant zo kort mogelijk wil houden en reistijden langer dan een half uur, alleen mogelijk zijn als je kunt aansluiten in een huidige route of wanneer er meer ruiters bij jou op stal of in jou regio zijn die willen aansluiten. Dit heeft uiteraard vooral betrekking tot de regelmatige lessen.

Uiteraard is het niet de bedoeling om iedereen af te wijzen die op meer dan een half uur reistijd bij mij vandaan woont. Soms zit ik al op een bepaalde plek en is aansluiten prima mogelijk. Dus vraag gerust even naar de mogelijkheden. Mocht ik dan toch helaas voor nu niet de mogelijkheid hebben om naar jou toe te komen, dan kun je onderstaand formulier invullen, dit mag je natuurlijk ook meteen doen.

Je kunt jezelf dus ter alle tijden aanmelden voor lessen, ook wanneer je verder bij mij vandaan woont of zelfs in een andere provincie woont. Je krijgt van mijn altijd een bevestiging van je aanmelding en ik probeer aan te geven of er al meer ruiters in jou omgeving zijn die ook graag les willen.

Aanmelden voor lessen verplicht jou tot niks! Heb je ondertussen andere instructie gevonden of zijn lessen niet meer nodig, dan ben je na aanmelding niet verplicht een les bij mij af te nemen. Wel wordt het zeer gewaardeerd als je mij dan even een berichtje stuurt zodat ik je uit de wachtlijst kan halen en niemand hoef blij te maken met een dode mus.

Woon je dichterbij? Je mag altijd gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier. Als je aanmelding binnen komt, krijg je van mij een bevestiging en kan ik je vaak ook meteen vertellen of je ergens kunt aansluiten (om welke dagen en tijden dit dan gaat) en/of vraag ik je wanneer we een afspraak of telefonisch intakegesprek kunnen in plannen.

Je kunt in het aanmeldformulier aangeven of je graag een telefonisch intakegesprek wilt. Wil je dit niet dan kunnen we een afspraak plannen, maar heb ik zelf vaak nog wel wat vragen om me goed op de les te kunnen voorbereiden en jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Ik neem dan ook graag de tijd wanneer we een eerste les afspraak maken. Daarom is het niet mogelijk om tijdens de eerste les een half uur in te plannen. Ik neem graag de tijd om mij klanten en hun paarden te leren kennen. Ik observeer graag eerste even voor ik advies ga geven, zo kan ik tijdens het observeren zien hoe ruiter en paard met elkaar omgaan, waar de problemen liggen, wat goed gaat en waar je op dat moment het meest bij geholen bent.

In dit proces kun je niet haastig te werk gaan, tijdens een les van een half uur is hier simpel weg niet genoeg tijd voor. Daarom is de eerste les die je bij mij volgt altijd een uur. Wil je daarna liever lessen van een half uur dan is dit zeker mogelijk!

Meld je nu vrijblijvend aan! Vul onderstaand formulier in en click op verzenden om je aan te melden bij Stal Noorderzon

Les aanmelden
Voornaam *
Achternaam
Staartnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Waar kan ik jou bij helpen?*
Je kunt meerdere selecteren
Duur van de les of (TS) trainingssessie*
Eerste les is altijd 45~60 minuten, m.u.z.v. de trainingssessies
Wil je een telefonisch intakegesprek?*
Selecteer JA, als je graag een GRATIS telefonisch intakegesprek wilt!
Wil je ingeschreven worden voor de maillijst?*
Selecteer JA, als je wilt worden toegevoegd aan de maillijst van jou regio. Zodra ik in die regio kom zal iedereen in deze lijst een mail ontvangen met informatie.
Maandag
Specificeer aub passende tijden in het tekst bericht onderaan dit formulier.
Dinsdag
Specificeer aub passende tijden in het tekst bericht onderaan dit formulier.
Woensdag
Specificeer aub passende tijden in het tekst bericht onderaan dit formulier.
Donderdag
Specificeer aub passende tijden in het tekst bericht onderaan dit formulier.
Vrijdag
Specificeer aub passende tijden in het tekst bericht onderaan dit formulier.
Zaterdag
Specificeer aub passende tijden in het tekst bericht onderaan dit formulier.
Deze aanmelding is geheel vrijblijvend! Na aanmelding toch graag afmelden? Geen probleem stuur mij een e-mail met je gegevens en ik haal je uit de lijst!
Wanneer je op verzenden klikt, ga je akkoord met de Voorwaarden van Stal Noorderzon.