Videofeedback

Videofeedback is hulp op afstand. Je maakt een filmpje van je eigen rijden of grondwerk en stuurt dit vervolgens op. Ik bekijk de video en spreek mijn feedback op het filmpje in en stuur deze dan weer naar jou terug!

Voor wie is videofeedback?

Voor iedereen die traint met paarden of je nu manege ruiter bent, een verzorgpony hebt of een eigen paard. Videofeedback is iets voor jou als je begeleiding kan gebruiken of als extra aanvulling op je huidige training.

Maar paardrijden is ook een dure hobby en regelmatig lessen volgen weegt best wel in de portemonnee en daarom niet voor iedereen even toegankelijk. Videofeedback lessen kunnen dan de uitkomst voor jou zijn.

Als je een eigen/verzorg paard hebt kan het zijn dat je 1x per week of 1x per 2 weken al les hebt. In dat geval kan videofeedback een leuke aanvulling zijn op je huidige training. Een extra paar ogen kan geen kwaad, wellicht heb je wel een probleem die je maar niet opgelost krijgt.

Het kan natuurlijk ook dat je paardrijlessen volgt maar een grondwerk (omgang) probleem hebt met je paard of pony. Dan kan Videofeedback een uitkomst voor jou zijn, niet nog een extra instructrice over de vloer maar gewoon simpel het probleem filmen en naar mij toesturen. Samen gaan we dan de oplossing zoeken die voor jullie werkt.

Videofeedback ook voor manege ruiters!

Als manege ruiter is persoonlijke begeleiding niet altijd mogelijk. Maar soms is het wel fijn om wat persoonlijke begeleiding te krijgen. Bijvoorbeeld bij het oefenen van een proefje, even wat extra tips en tops kunnen jou helpen bij je wedstrijd. Of misschien wil je wel wat tips over je houding en zit of gewoon eens bevestiging of je bepaalde dingen goed doet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je graag wat videofeedback wilt is het de bedoeling dat je zelf een filmpje maakt, dit kan gewoon met je mobiel! Je kunt iemand jou laten filmen, maar je kunt ook je mobiel op de bakrand, tegen een emmer of paal zetten.

Hoelang je filmpje is bepaal je zelf, zo kun je ook zelf bepalen hoe duur het wordt. Maar bij voorkeur is een filmpje minimaal 5 a 10 minuten lang. Zo weet ik zeker dat ik je ook echt wat goede tips kan geven.

Op het moment dat ik jou filmpje ontvang ga ik deze bekijken en in spreek direct de feedback in onder het filmpje. Daarna stuur ik het filmpje naar jou terug, jij kunt hem dan thuis bekijken wanneer je wilt. Je ziet jezelf rijden of trainen terwijl je kunt luisteren naar mijn feedback, zo kun je meteen goed zien waar ik het over heb.

Wat kost het om een filmpje toe te sturen?

Videofeedback is niet duur je betaald namelijk per minuut! Dus je kunt geheel zelf kiezen hoe duur het wordt! Daarnaast kun je zelf kiezen of je 1 of meerdere keren een filmpje instuurt, je bent hier dus geheel vrij in.

Het kost maar €0,50 (50 cent) per minuut!! Een video van bijvoorbeeld 5 minuten kost dan ook maar €2,50!

Belangrijk om te weten: je dient wel een filmpje in te sturen van minimaal 1 minuut, dus niet van 50 seconden of zo.

Op welke manier kan ik een filmpje toesturen?

Tot en met 10 minuten kun je heel makkelijk via Whatsapp naar mij toesturen. Langere filmpjes kun je via https://wetransfer.com/ toesturen.

Wanneer je een filmpje toestuurt zet er dan wel altijd even je volledige naam en de naam van jou paard of pony bij.

Meer informatie over videofeedback?

Neem vrijblijvend contact op