Stal Noorderzon richt zich met name op het geven van Dressuur en Grondwerk lessen. Al is dit natuurlijk een erg breed begrip en ik bied dan ook meerdere diensten. Daarom vind je op deze pagina wat specifiekere informatie over mijn diensten.

Stal Noorderzon volgt met regelmaat cursussen, clinics, workshops en webinars op het gebied van rijden en grondwerk, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de paardensport. Daarnaast ben ik in het bezit van een erkend ORUN-instructeursdiploma, volg ik zelf regelmatig lessen en heb ik de Trainersclub (2019) van Dressagepro onder begeleiding van Rien van der Schaft afgerond. Zo kijk ik altijd met een frisse blik naar situaties en probeer ik samen met jou de juiste methode/oplossing te vinden.

Diensten

Ruiter in galop tijdens dressuurles

Dressuurlessen


Wil jij graag regelmatig Dressuurlessen volgen, je rijtechniek verbeteren, proefgericht trainen of werken aan je houding en zit? Stal Noorderzon verzorgd individuele- en duolessen bij jou op stal.

meer info
Vrouw die Grondwerklessen volgt

Grondwerklessen

Wil je graag meer leren over Natural Horsemanship, lichaamstaal, loswerken, grondwerk, eens kennismaken met Clickertraining, Horse Agility of sta je met je handen in het haar ivm omgangsproblemen of gedragsproblemen?

meer info

Trainingssessies en clinic’s


Wanneer je niet regelmatig wilt lessen, maar wel graag kennis wilt maken met een bepaald onderdeel uit de lessen die ik aanbied of een probleem graag wilt oplossen, kan dit door middel van 1 of 2 Trainingssessies!

meer info

Live videolessen

Woon je niet dichtbij? Geen probleem je kunt nu ook hulp op afstand krijgen! Net alsof ik bij jou in de bak sta kan ik je in real time lesgeven!

meer info

Videofeedback

Wil je een extra paar ogen, heb je geen geld voor instructie aan huis of zit ik simpel weg te ver bij jou uit de buurt om regelmatig te komen? Dan is dit misschien de uitkomst voor jou!

meer info

Longeren

Het is vaak niet een favoriet onderdeel om te doen met je paard. Maar longeren kan een heel belangrijk onderdeel zijn in de training van je paard. Door te leren waar je op moet letten tijdens het longeren. Kun je er een echte aanvulling op je training van maken! Ook kun je bij mij terecht als je problemen ondervind tijdens het longeren!

meer info
Logo Stal Noorderzon, meisje met paard

Tehorieles Rijtecniek

Het is soms nogal veel, je zit op je paard en hoort allerlei begrippen. Sommige ken je erg goed en je weet meteen wat er bedoeld wordt en kunt het dan ook uitvoeren. Maar soms kom je er 1 tegen dat je denkt waaaat? en dan moet je het nog uitvoeren ook. Natuurlijk kan je instructeur ze uitleggen, maar een half uur stil staan voor uitleg is toch wel zonde. Theorieles over rijtechniek is dan ook geen overbodige luxe! Stel al je vragen en ga eens een goed gesprek aan! Dit kan kan natuurlijk prima telefonisch of in groepsverband.

meer info
Logo Stal Noorderzon, meisje met paard

Angst tijdens het rijden

Angst tijdens het rijden is voor veel ruiters een vreselijk gevoel, maar elke ruiter maakt dit een keer mee. Welke oorzaak je angst ook heeft, ik kom je graag helpen om je angsten te overwinnen.

meer info
ruiter en paard springen over hoge oxer

Springen Basistechniek

Variatie in je training is erg belangrijk. Daarom is het goed om ook af en toe een sprong te maken. Ik help je bij het verbeteren van je houding voor en boven de sprong, het ontwikkelen van je oog voor de sprong, lijntjes springen, problemen tijdens het springen en natuurlijk kunnen we de lucht in als de techniek goed is!

meer info

Wil je graag nog meer lezen en zien over wat ik doe?
Volg mij dan ook op: Facebook en Instagram

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op