Live videolessen

Live videolessen zijn ideaal voor mensen die wat verder bij mij vandaan wonen. Tijdens deze lessen krijg je in realtime les maar ben ik Fysiek niet aanwezig. Je hoort mij gewoon via je oordopjes en ik zie jou via een video verbinding. Het enige wat je nodig bent is een mobiel die kan filmen en een mobiel die ik kan bellen!

Tijdens deze lessen kunnen we zowel Dressuur als grondwerk als longeren behandelen. Het enige wat ik niet vertrouwd vind te doen via een video verbinding is springen. Dus springlessen op deze manier zijn niet mogelijk!

De feedback die ik van ruiters krijg die al eens een live videoles hebben gehad is erg positief. Het komt over als een normale les, alleen zien ze mij natuurlijk niet in de bak staan. Ze hebben daarnaast ook het idee dat ik net als anders alles zie. Met zulke mooie feedback, heb ik dan ook besloten dit standaard aan te gaan bieden!

Ook ideaal voor ruiters dichtbij

Ook als je dichterbij mij woont kunnen Live videolessen een uitkomst bieden. Soms dan komen bepaalde tijden niet goed uit bijvoorbeeld ivm mijn dochter die ik natuurlijk niet kan mee nemen naar mijn werk. Maar een videoles die ik vanuit mijn huis kan geven kan natuurlijk wel. Dus ik kan je ook op tijden begeleiden waarop ik anders geen les zou kunnen geven als ik naar jou toe zou moeten komen! Ideaal dus als we geen gezamenlijk moment kunnen vinden voor een les.

Meer informatie over de tarieven?

Neem vrijblijvend contact op