Zelf ben ik actief wedstrijdamazone in de dressuursport geweest en hecht veel waarde aan een goede basis en een fijne communicatie met het paard

Dressuurlessen

Wanneer je op je paard gaat zitten zijn paardrijlessen of te wel dressuurlessen heel belangrijk!

Recreatief of wedstrijdgericht, regelmatig iemand met je mee laten kijken is belangrijk voor de ontwikkeling van jezelf maar ook voor de ontwikkeling van je paard.

Of je doel nu is om samen met je paard recreatief heerlijk te genieten of te genieten van een gerichte training en mooie prestaties in de ring. Het is belangrijk dat jou paard een happy atleet is. Dat hij biomechanisch goed beweegt, het werk graag doet en het belangrijkste fit is en blijft.

Ik kom je dan ook graag helpen in dit prachtige traject! Of je nu recreant bent die zijn paard een zo goed mogelijke training wil bieden of een wedstrijd gerichte ruiter die zich verder wil ontwikkelen in de dressuursport ik kom je graag begeleiden.

Klik op de koppen hieronder voor meer informatie!

Dressuurinstructie

Meer uit jezelf en uit je paard halen, een goede basis en een fit paard!

meer info

Proefgerichte training

Als je wedstrijden gaat rijden is het wel fijn om eens goed proefgericht te rijden. waar je anders losse oefeningen rijdt, moet je ze nu gaan koppelen. Waar zitten verbeter punten, waar let de jury op samen gaan we elk puntje bij langs voor het beste resultaat.

meer info
Logo Stal Noorderzon, meisje met paard

Houding en zit lessen

Het meest moeilijke om goed te doen, een correcte houding en zit. Ik help jou in balans te zitten en te voorkomen dat jij jou paard belemmert in zijn beweging.

meer info

Logo Stal Noorderzon, meisje met paard

Inrijden

Begeleiding bij het zadelmak maken en inrijden van paarden vind ik een heel mooi traject om te mogen doen. Heb jij een groen paard wat alles nog moet leren en kun jij hierbij wat hulp gebruiken, lees dan zeker even verder!

meer info
Logo Stal Noorderzon, meisje met paard

Communicatie

Paardrijden, het is onze hobby, onze sport, onze passie, maar geldt dit ook voor jou paard? Veel problemen liggen vaak bij miscommunicaties, of een gebrek aan communicatie.

meer info
Logo Stal Noorderzon, meisje met paard

De basis

Een goede basis is belangrijk voor de fitheid en de tevredenheid van je paard. Daarom staat deze bij elke les centraal en let ik op houding en zit en het geven van de juiste hulpen, maar vooral ook het niet geven van hulpen, want LESS = MORE!!

meer info

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op