Natuurlijk kunnen mijn eigen pony’s niet ontbreken op mijn website

 

Stella

Stella

Stella is een lieve merrie, geboren op 10 april 1997. Ze is mijn 2e pony en is sinds haar 7e verjaardag al bij mij! Stella heeft veel kinderen leren rijden en ik heb haar voorheen in training op Z2 niveau gereden. Ze wordt nu helaas al een dagje ouder maar qua energie en ondeugendheid is er nog niet veel van te merken. Ik doe nu zelf lekker grondwerk met haar en er rijden nog wat kinderen met Stella.

Ā 

 

Clyde

Clyde is een echte schat, hij houd van knuffelen is absoluut niet sloom, vind buitenritten helemaal het einde en iedereen is dol op hem. Clyde is geboren op 20 mei 2009. Hij is heerlijk vlot onder het zadel, het blijft wel een shetlander maar over het algemeen doet hij alles voor je! Mijn dochter Elena doet af en toe haar rondje op Clyde, daarnaast ga ik grondwerk van natural horsemanship tot vrijheidsdressuur met hem doen en hoop ik ook nog toe te komen aan horse agility!