Welkom bij Stal Noorderzon

Kun jij hulp gebruiken bij jou dagelijkse dressuur en/of grondwerk training? Stal Noorderzon verzorgt al sinds 2010 dressuur en grondwerk lessen. Ben jij opzoek naar goede begeleiding, waarbij je ook om hulp kunt vragen buiten de lessen om dan ben je bij Stal Noorderzon aan het juiste adres.

Mijn naam is Linda Perdon en ik ben in het bezit van een erkend ORUN-instructeursdiploma. Ik volg met regelmaat cursussen, trainingen, clinics, workshops en webinars op het gebied van dressuur en grondwerk. Op deze manier kijk ik altijd met een frisse blik naar situaties en probeer ik samen met jou de juiste methode/oplossing te vinden.

Ik ben in het bezit van of heb afgerond:

* Erkend ORUN-instructeursdiploma
* DressagePro jaartraject Trainersclub
* Ruitervoorkeuren fase 1

Grondwerk Ruiter kriebelt paard tijdens Horse agility les


Grondwerk
Verbeter de samenwerking en relatie met jouw paard!

Het is een breed begrip, maar het draait allemaal om de samenwerking met jou paard. Ik kan jou helpen bij omgangsproblemen, gedragsproblemen maar ook vrijheidsdressuur, clickertraining en Horse Agility. Laat me jou helpen een goede relatie te krijgen met jouw paard, nieuwe deuren te openen en te ontdekken wat grondwerk voor jou kan doen!


Dressuur
Haal het beste uit jou dagelijkse training!

Wil jij een betere ruiter zijn voor jou paard, je rijtechniek verbeteren en meer leren over jou eigen voorkeuren? Laat mij je leren hoe je het meest uit jezelf en je paard kunt halen op een manier die bij jou past.

Ruiter op dressuurpaard tijdens dressuur training

Telefonisch intakegesprek

Ik werk tegenwoordig met een telefonisch intakegesprek voor ik bij iemand langs ga. Dit is uiteraard geen verplichting maar wel erg fijn om elkaar alvast een beetje te leren kennen, een eventuele achtergrond van jou en je paard te bespreken en daarnaast is er alle ruimte voor vragen.

Wat vind je op de website?

Ik wil je graag meer vertellen over de Diensten die ik aanbied, over Stal Noorderzon en mijn werkwijze! Ik heb daarom uitgebreid de tijd genomen om dit op mijn website goed te verwoorden.

Ik wens iedereen veel leesplezier! Heb je vragen, wil je graag een telefonisch intakegesprek of een afspraak maken, stuur mij dan gerust een berichtje! Aanmelden via het aanmeldformulier mag natuurlijk ook!

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op