Zelf ben ik actief wedstrijdamazone in de dressuursport geweest en hecht veel waarde aan een goede basis en een fijne communicatie met het paard

Paardrijlessen

Wanneer je op je paard gaat zitten zijn paardrijlessen of te wel dressuurlessen heel belangrijk!

Recreatief of wedstrijdgericht, regelmatig iemand met je mee laten kijken is belangrijk voor de ontwikkeling van jezelf maar ook voor de ontwikkeling van je paard.

Of je doel nu is om samen met je paard recreatief heerlijk te genieten of te genieten van een gerichte training en mooie prestaties in de ring. Het is belangrijk dat jou paard een happy atleet is. Dat hij biomechanisch goed beweegt, het werk graag doet en het belangrijkste fit is en blijft.

Ik kom je dan ook graag helpen in dit prachtige traject! Of je nu recreant bent die zijn paard een zo goed mogelijke training wil bieden of een wedstrijd gerichte ruiter die zich verder wil ontwikkelen in de dressuursport ik kom je graag begeleiden.

Klik op de koppen hieronder voor meer informatie!

Dressuurinstructie

Meer uit jezelf en uit je paard halen, een goede basis en een fit paard!

meer info

Proefgerichte training

Als je wedstrijden gaat rijden is het wel fijn om eens goed proefgericht te rijden. waar je anders losse oefeningen rijdt, moet je ze nu gaan koppelen. Waar zitten verbeter punten, waar let de jury op samen gaan we elk puntje bij langs voor het beste resultaat.

meer info

Houding en zit lessen

Het meest moeilijke om goed te doen, een correcte houding en zit. Ik help jou in balans te zitten en te voorkomen dat jij jou paard belemmert in zijn beweging.

meer info

Angst tijdens het rijden

Angst tijdens het rijden is voor veel ruiters een vreselijk gevoel, maar elke ruiter maakt dit een keer mee. Welke oorzaak je angst ook heeft, ik kom je graag helpen om je angsten te overwinnen.

meer info

Springen Basistechniek

Springen is natuurlijk erg leuk om te doen, het is alleen wel belangrijk dit goed te doen! Het kan namelijk grote gevolgen voor jou paard maar ook voor jou zelf hebben als je niet goed mee kunt komen op de sprong, je lijnen niet goed kunt zien en/of niet weet wanneer je paard afzet.

meer info

De basis

Een goede basis is belangrijk voor de fitheid en de tevredenheid van je paard. Daarom staat deze bij elke les centraal en let ik op houding en zit en het geven van de juiste hulpen, maar vooral ook het niet geven van hulpen, want LESS = MORE!!

meer info

Communicatie

Paardrijden, het is onze hobby, onze sport, onze passie, maar geldt dit ook voor jou paard? Veel problemen liggen vaak bij miscommunicaties, of een gebrek aan communicatie.

meer info

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op