Stal Noorderzon volgt met regelmaat cursussen, clinics, workshops en webinars op het gebied van rijden en grondwerk, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de paardensport. Daarnaast ben ik in het bezit van een erkend ORUN-instructeursdiploma, volg ik zelf regelmatig lessen en doe ik mee aan de Trainersclub (2019) van Dressagepro onder begeleiding van Rien van der Schaft. Zo kijk ik altijd met een frisse blik naar situaties en probeer ik samen met jou de juiste methode/oplossing te vinden.

Diensten

Paardrijlessen


Dressuurinstructie, proefgerichte training, houding en zit, Angst tijdens het rijden en springen. Stal Noorderzon verzorgd individuele- en duolessen bij jou op stal.

meer info

Grondwerklessen

Wil je graag meer leren over Natural Horsemanship, lichaamstaal, loswerken, grondwerk, eens kennismaken met Clickertraining, Horse Agility of sta je met je handen in het haar ivm omgangsproblemen of gedragsproblemen?

meer info

Trainingssessies en clinic’s


Wanneer je niet regelmatig wilt lessen, maar wel graag kennis wilt maken met een bepaald onderdeel uit de lessen die ik aanbied of een probleem graag wilt oplossen, kan dit door middel van 1 of 2 Trainingssessies!

meer info

Live videolessen

Woon je niet dichtbij? Geen probleem je kunt nu ook hulp op afstand krijgen! net alsof ik bij jou in de bak sta kan ik je in real time lesgeven!

meer info

Videofeedback

Wil je een extra paar ogen, heb je geen geld voor instructie aan huis of zit ik simpel weg te ver bij jou uit de buurt om regelmatig te komen? Dan is dit misschien de uitkomst voor jou!

meer info

Longeren

Veel trainers/ruiters doen maar wat tijdens het longeren, dat is niet gek gezien dit niet wordt mee gegeven vanuit bijv. de manege’s. Door te leren waar je op moet letten tijdens het longeren. Kun je van een echte training maken op een simpele manier!

meer info

Rijtecniek

Het is soms nogal veel, al die begrippen wat is bijv. nu eigenlijk impuls? Alle dressuur oefeningen, hoe laat ik mijn paard verruimen, die nieuwe oefening waarbij soms helemaal in de war raakt van welk been waar moet. Een theorieles over de rijtechniek is dan wel op zijn plek, stel al je vragen en ga eens een goed gesprek aan! Kinderen begeleiden is een vak apart en je moet dit als instructrice ook leuk vinden om te doen. Gelukkig vind ik dit erg leuk om te doen!

meer info